Er du træt af at kigge på det samme kedelige interiør, og søger du at give dit hjem noget nyt liv og et nyt look. Så kan du i denne artikel læse mere om, hvordan du kan pifte dine gamle møbler op med fx billig maling.  

Fordelene ved at genbruge gamle møbler fremfor at købe nye 

Der er en del fordele ved at pifte dine gamle møbler op i stedet for at købe nye. Her er der 3 gode fordele, som vil give dig god samvittighed. 

  1. Det er bedre for miljøet, at du genbruger det du allerede har. Det vil hjælpe til at begrænse dit CO2-aftryk, da du ikke køber importerede varer fra udlandet.  
  2. Det er langt billigere end at købe helt nye møbler, så din pengepung vil takke dig. 
  3. Du får unikke møbler, som ingen andre har. 

Læs videre nedenfor og få 2 måder, hvorpå du kan genbruge det gamle. 

1. Giv de gamle møbler en klat maling 

En nem og hurtig måde at pifte møblerne op, er ved at give dem en ny farve med noget billig maling. Herved, kan de gamle IKEA-reoler, få en helt ny charme. Til dette kan du benytte billig maling, så du ikke skal betale i dyre domme for at male flere af dine møbler. Gennem dette får du lov til at sætte et personligt præ på dine møbler. 

2. Ompolstre spisebordstolene og sofaen 

En anden måde at pifte gamle møbler op på, er ved at ompolstre sofaen eller stolene. Det er en stor opgave at ompolstre en sofa, men selv hvis du køber et nyt betræk, vil dette stadig være bedre end at købe en helt ny. Stole er nemmere at ompolstre, og du kan finde masser af videoer på YouTube, som viser dig, hvordan du bærer dig ad.