Nogle gange kan vi føle, at vi sidder fast i livet. Det kan være, at vores job ikke giver mening for os længere, eller ikke er så givende som det plejede at være. Det kan være et ret godt tegn på, at man skal finde på noget andet. Det er ikke sikkert, at de værdier, du plejede at have, findes i dig længere. Dit job kan derfor også føles dateret. Det er godt, at der i sådanne tilfælde, er rig mulighed for efteruddannelse, eller ny uddannelse, der er helt anderledes. Der gives her inspiration i form af, hvad det kunne være.

Efteruddannelse med krop og sind

En uddannelse man kan tage, hvis man ønsker at bringe det bedste frem i andre og sig selv, og få dybere indsigt i sig selv, er en kropsterapeutisk uddannelse. På bodyallmind.com findes en række uddannelser, bl.a. førnævnte. Hos body all mind findes uddannelser, der har med kroppen og sindet at gøre. Hvis man har opdaget en længsel efter arbejde, der har med dette at gøre, kan body all mind være stedet at finde ud af mere.

Spring ud i det!

Der er selvfølgelig også mulighed for at starte helt forfra. At starte på seminariet eller universitet senere i livet er ingen skam. Du har måske endda mulighed for at få SU igen, og dermed få en hverdag til at fungere stadigvæk. Her kan du uddanne dig inden for en ny opdaget interesse, eller tage den uddannelse, du altid har drømt om, men aldrig turde få. Hvad end det er du længes efter, så bør økonomi, eller frygten for det uvisse ikke være en hindring. Det burde faktisk være en motivationsfaktor. Det er helt normalt, og tilladt, at skifte vej i livet. Ønsker du ikke et så stort skift, som en ny uddannelse er, så undersøg muligheden for at skifte inden for det felt du allerede befinder dig i.