Gæsterne kommer på besøg i morgen, der mangler noget drikkelse til hovedretten. Åh nej hvad gør jeg? Der er intet værre end når man ikke ved hvilken rødvin som passer til aftenens måltid. Især ikke når gæsterne dukker om lidt. Men bare rolig vi har samlet forslag til dig.

Sådan finder du vinen over dem alle

Der findes et hav af rødvine men det kan være svært at finde den rette. Som du nok allerede viste så er rødvin den mest populære vin i Danmark, og i den anledning er det også den der bliver solgt flest af. Et godt tip til at finde en rødvin er at søge online. Finde anmeldelser om hvilke der er på top listen. Alt fra Amerone til den billige fra fakta. Du kan også gå ind i en Føtex butik, men derinde står der altså bare ikke lige en vinekspert til at guide dig den rette vej. De ved intet om hvilke rødvine du har prøvet. Det er en god ide at finde ud af hvad du skal have til aftensmad. For nogle rødvine passer bedst til en bestemt slags aftensmad.

Vinen dine gæster falder af stolen over

Du er måske ikke den helt store vin ekspert, men vine fra Italien er populære. En dejlig sød rødvin fra Italien, som passer perfekt til oksekulletten. En vin med 14% alkohol, det er ikke ret meget, så et par glas kan sagtens blive drukket i løbet af aftenen. Vinen fra Italien hedder Felsina Fonalloro og er fra 2013. det er en meget intens vin, produceret på kirsebær og nogle krydderier med smag af vanilje. Den har den mildeste duft, og lur mig om ikke den ville passe til din ret. En dejlig luftig vin, med en mild smag. Så dig som ikke er så vild med rødvin, sagtens kan være med. Velbekom jer.