Hvis du har et værksted, hvor du opbevarer alt dit værktøj og lignende, ved du helt sikkert godt, at det sommetider kan gå hen og blive super rodet og uoverskueligt at finde rundt i. det kan være svært at skulle finde et præcist værktøj, hvis det ligger begravet i en kæmpe kasse.

Det er derfor en god ide, at du får mere struktur i værkstedet, så alt bliver nemmere at finde rundt i. Du kan gøre dette på forskellige måder – blandt andet med god organisering af dine ting. Måske du har brug for dyma labelprint og tape, som du kan sætte på dine opbevaringskasser?

Start med en grundig oprydning

Selvom det kan være en rigtigt træls opgave at skulle i gang med, så kommer du ikke udenom det, hvis du vil have et værksted med mere struktur – oprydning. Starte med at rydde hele værkstedet op. Her kan du flytte alting udenfor, så du til sidst også kan feje og gøre en smule rent derinde, inden du sætter alting ind igen. efter oprydningen kan du starte på organiseringen.

Opbevaringsbokse og lignende til dit værktøj

Når du først har fået ryddet op i værkstedet, er det tid til at organisere alt dit værktøj. Her kan det være en stor hjælp med nogle opbevaringskasser eller et værktøjsstativ. På den måde kan du nemlig sortere dit værktøj, så der er lidt system i det.

På den måde vil du også nemt kunne finde et helt bestemt værktøj, når du mangler det til en bygge opgave. Det kan være en god ide at putte en label eller en etiket på disse bokse, når der skal sorteres værktøj i dem – på den måde vil du nemlig altid kunne se, hvad de forskellige bokse faktisk indeholder og har i sig.